De senaste veckorna (sedan illamåendet gått över) så har det verkligen gått utför med mathållningen. Visst, jag ska gå upp i vikt, men nej, inte i fettprocent. Så nu är det dags att göra ett ryck. Inte diet eller banta, men äta en varierad kost utspridd över dagen. Idag har det blivit yoghurt med hjortronsylt och havrepuffar till frukost. Potatissallad med en massa götta i till lunch och yoghurt igen till fika nu på eftermiddagen. Till middag blir det köttfärssås. Och sen ett kvällsfika lite senare. Känns bra! Bättre för magen att äta flera gånger och inte lika mycket nu, märks att det blir mindre plats där inne.
Har varit ut och promenerat en sväng på Murberget och kollat hur det ser ut i blåbärsrisen. Om någon vecka så är det nog optimalt att gå dit med lilla hinken*ler*. Har gjort plats i frysen för både svamp och bär nu så jag hoppas jag hittar massor!